Onderhoud

auto onderhoud Wij bieden een compleet onderhoudspakket en voeren uw onderhoudsbeurt uit volgens de specificaties die worden vastgesteld door de importeur of autofabrikant.
Wij voeren onderhoud (kleine/ grote beurt) en reparatie uit ,voor elke merk /type auto.
Doordat wij volgens deze specificaties werken komt u nooit voor onverwachte en vervelende verassingen en/of uitgaven te staan.


Autoschade

schadeherstel U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende schades aan uw voertuig, en kunt u de schade taxatie en de afhandeling met de verzekering en expert geheel aan ons overlaten. Schade is altijd vervelend en wij proberen dan ook de tijd dat u uw auto moet missen tot een minimum te beperken. Meestal kunnen wij uw auto binnen 3 dagen weer geheel gerepareerd aan u terug geven.

 


Import/Export

Altijd een echte "muscle car" willen rijden, nu kan het wij hebben goede contacten op de Amerikaanse markt, als ook in Europa. Wij werken met enkele gerenomeerde bedrijven samen om tot een goede aankoop in het buitenland te komen. Natuurlijk werken wij met enkele vaste transporteurs , zodat uw favoriete vervoersmiddel veilig bij u aankomt. Neem met ons contact op voor meer info of een afspraak.
Uitlezen

Gaan de ramen niet meer open? Werkt de centrale vergendeling niet meer? Brandt er een error lampje on het dashboard? Kom langs wij kunnen elke type/merk auto uitlezen. Wij hebben hiervoor alle benodigdheden zoals software ,aansluitapparatuur en afleescomputers. Alle storingen kunnen wij hierdoor oplossen zoals door de autofabrikant wordt aanbevolen.
APK Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Het is een momentopname en geeft geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw auto blijft belangrijk.
Voor meer info over de APK keuring kunt u naar de website gaan van de RDW , of met ons contact opnemen.